Ingyenes, regisztrációhoz kötött
Felelős Gasztrohős a Ligetben kép

Felelős Gasztrohős a Ligetben

Felelős Gasztrohős x VÍZ+TARTÁS kiállítás

A Felelős Gasztrohős a Ligetben egy havonta ismétlődő ingyenes, edukációs rendezvénysorozat gyermekek, családok részére, mely játékos formában tanítja a környezetvédelem, az egészséges táplálkozás és az újrahasznosítás alapjait, a Ligetben fellelhető példákon keresztül is.
Programjainkon izgalmas játékokkal, szerethető és praktikus tippekkel mutatjuk meg a családoknak, gyerekeknek, hogy mennyire egyszerű odafigyelni a mindennapok során ezekre a zöld szempontokra.

Március 25-én a Víz Világnapjához kapcsolódó programokat hoz az esztergomi Duna Múzeum. Érdekes játékokkal, halkirakóval, az ételek vízlábnyomát bemutató kirakóval, a hazai és tengeri halak megismerését szolgáló edukációs játékkal, vízi állat színezéssel, mesével, valamit kézműves foglalkozással várunk benneteket. Emellett egy a Városliget vízgazdálkodását bemutató játékkal is készülünk.

A program keretében VÍZ+TARTÁS c. szemléletformáló kiállításunk is látogatható.

Ismerjétek meg a víz mindennapjainkban betöltött szerepét a játékos, interaktív installációkon keresztül! Nyerj ötleteket arra, hogyan tudsz saját környezetedben is tenni a felelős vízgazdálkodásért.