További információ és jegyvásárlás
záridő - exkluzív, zárás utáni tárlatvezetés csoportoknak kép
záridő - exkluzív, zárás utáni tárlatvezetés csoportoknak kép

záridő - exkluzív, zárás utáni tárlatvezetés csoportoknak

A mélység/élesség – Remekművek a Magyar Fotográfiai Múzeum gyűjteményéből című kiállítás exkluzív, zárás utáni tárlatvezetésre várja látogatóit kedd esténként a Magyar Fotográfiai Múzeum gyűjteményének legfontosabb alkotásaival a NEO Kortárs Művészeti Térben.

A mélység/élesség – Remekművek a Magyar Fotográfiai Múzeum gyűjteményéből című kiállítás a Magyar Fotográfiai Múzeum legféltettebb alkotásait vonultatja fel tematikus egységekbe rendezve Budapest új kiállítóhelyén, a NEO Kortárs Művészeti Térben. A városligeti kiállítóhelyen bemutatott tárlat képanyagának kiválasztásakor több szempont is előtérbe került, egyrészről a múzeum gyűjteményeinek legfontosabb képei kerültek olyan összetett szempontoknak megfelelően kiválasztásra, melyek egyben magukban hordozzák a magyar fotótörténet megismerésének lehetőségét, valamint hét tematikus csoport mentén mutatják be a fotográfia műfajainak alkotói attitűdváltozásait a 19. századtól napjainkig.

A zárás utáni időpont kivételes lehetőséget kínál arra, hogy mélyebben elmerüljünk a bemutatott fényképek világában, miközben egy profi tárlatvezető segítségével fedezhetjük fel a kiállítás mélységeit. A résztvevők olyan neves fotóművészek alkotásaival találkozhatnak, mint André Kertész, Moholy-Nagy László, Brassaï, Martin Munkácsi és Robert Capa. Ez a különleges tárlatvezetés egyedi élményt ígér, ahol a résztvevők közelebbről megismerhetik a fotóművészet múltját és jelenét.

Tárlatvezetési díj csoportonként: 20.000 Ft+ teljes árú belépő: 3800 Ft/ fő, kedvezményes belépő: 1900 Ft/ fő