Az üveg hegyen túl kép

Az üveg hegyen túl

A mesék birodalma egy varázslatos hely, ahol bármi megtörténhet! Tarts velünk egy csodás utazásra az üveghegyen túlra, ahol rengeteg kaland és izgalom vár!

Alkotó-fejlesztő meseterápiás foglalkozásunkat szeretettel ajánljuk  nagycsoportos  és kisiskolás gyermekeknek (1-4. osztály).
A foglalkozás során a gyerekeknek lehetőségük van a mesébe merülve, interaktív módon a legkülönbözőbb érzelmek megélésére, önmagukkal való ismerkedésre, valamint szituációs megoldó készségük eszköztára is észrevétlenül bővülhet.
A feldolgozott mesékkel intellektuális képességeket - mint gondolkodást és figyelmet, szociális képességeket érzelmi intelligenciát, emocionális képességeket fejlesztünk, vizsgáljuk a viselkedést: „Én mit tennék az Ő helyében?”,  továbbá a spirituális intelligenciát is fejlesztjük a meséken keresztül: más utak is léteznek, nemcsak azok, amik láthatóak.
A fentebb leírt fejlesztési területeken kívül iskolásoknak és óvodásoknak ÖRÖMFORRÁST jelent a mese és az ahhoz kapcsolódó kézműves foglalkozás, ezen kívül segíti a gyerekeket abban, hogy hogyan kell egy szöveget felépíteni, elbeszélni (retorika), segít a szimbolikus beszéd megértésében, és a belső kép készítésében a fantázián keresztül.
Az első mesés blokk végeztével, közös alkotással zárjuk le a foglalkozást.
Ha nem hiszed, járj utána!

Foglalkozás időtartama: 2x45 perc
A foglalkozás ára: 1000 Ft/fő
A foglalkozás megfelel egy magyar és egy rajz/technika tanórának

Részletékért és időpont egyeztetéshez kérjük, keresse munkatársunkat az info@millenniumhaza.hu e-mail címen.