TÚL AZ ÜVEGHEGYEN kép

TÚL AZ ÜVEGHEGYEN

A mesék birodalma egy varázslatos hely, ahol bármi megtörténhet! Tarts velünk egy csodás utazásra az üveghegyen túlra, ahol rengeteg kaland és izgalom vár! Alkotó-fejlesztő meseterápiás foglalkozásunk során a gyerekeknek lehetőségük van a mesébe merülve, interaktív módon a legkülönbözőbb érzelmek megélésére, önmagukkal való ismerkedésre, valamint szituációs megoldó készségük eszköztára is észrevétlenül bővülhet.

A feldolgozott mesékkel intellektuális képességeket - mint gondolkodást és figyelmet, szociális képességeket érzelmi intelligenciát, emocionális képességeket fejlesztünk, vizsgáljuk a viselkedést: „Én mit tennék az Ő helyében?”,  továbbá a spirituális intelligenciát is fejlesztjük a meséken keresztül: más utak is léteznek, nemcsak azok, amik láthatóak.
A fentebb leírt fejlesztési területeken kívül iskolásoknak és óvodásoknak örömforrást jelent a mese és az ahhoz kapcsolódó kézműves foglalkozás, ezen kívül segíti a gyerekeket abban, hogy hogyan kell egy szöveget felépíteni, elbeszélni (retorika), segít a szimbolikus beszéd megértésében, és a belső kép készítésében a fantázián keresztül.
Az első mesés blokk végeztével, közös alkotással zárjuk le a foglalkozást.
Ha nem hiszed, járj utána!

#szociális képességek #érzelmi intelligencia #értő figyelem #szövegértés #alkotás

Ajánlott korosztály:

  • óvoda (középső és nagycsoport)
  • 1-4. évfolyam

A foglalkozás díja: 1.500 Ft / fő

Két fő kísérőpedagógusnak a részvétel ingyenes
Érdeklődés, bejelentkezés: info@millenniumhaza.hu