Unoka-nagyszülő kalandok | nézőpont kérdése kép
Unoka-nagyszülő kalandok | nézőpont kérdése kép

Unoka-nagyszülő kalandok | nézőpont kérdése

Interaktív tárlatvezetés a mélység/élesség kiállításban és játékos foglalkozás nagyszülőknek és unokáiknak

Fedezzük fel együtt, hogyan látják a tárlaton szereplő fotóművészek a világot! A mélység/élesség kiállítást bejárva megnézzük, hányféle módon ábrázolhatunk valamit a fényképezés segítségével, milyen egyedi trükköket, nézőpontokat, művészi fogásokat használnak az egyes alkotók a mondanivaló vagy a látvány szolgálatában, hogyan mutatják meg valaminek a szépségét - vagy épp hogyan csapják be a szemünket! Beszélgetünk különböző személyiségekről és a döntő pillanat fontosságáról, formákat keresünk és történeteket mesélünk. Miközben elmerülünk a fényképek és fotóművészek világában, megtapasztaljuk, miben áll egy-egy fotó ereje és különlegessége.
A tárlatvezetést követő művészeti workshopon a kiállítás fotóinak felhasználásával térben, ill. kollázs technikával alkotjuk újra a képeket, mely alkotásokat haza is vihetjük.

Ajánlott korosztály: 8-12 év

Dátum: 2024. április 3. 10:00-11:30

Jegyár: 2000 Ft /nagyszülő-gyerek; 500 Ft / minden további nagyszülő és gyerek. 

A program csak korlátozott számú látogatót tud befogadni, ezért kérjük látogatóinkat, hogy minden gyerekkel maximum 2 fő felnőtt kísérő érkezzen, így elősegítve, hogy minél több gyerek tudjon részt venni az eseményen.