OVI MURI kép
OVI MURI kép

OVI MURI

Az Ovi Muri című óvodásoknak szóló programsorozatunk az óvodai élet különböző tevékenységi formáit veszi alapul.

A négy alkalmas programsorozat során minden alkalommal más-más tevékenységi forma áll a fejlesztés központjában (természetesen több terület/tevékenység kombinálása-összeolvadása is előfordul a foglalkozások során pl.: mese és vizuális fejlesztés / külső világ tevékeny megismerése és mozgás).

Célunk, hogy a gyermekeket játszva tanítsuk, vagyis a játékon keresztül szólítsuk meg és fejlesszük őket, hol a mesék birodalmán keresztül, hol csapatjátékokkal, izgalmas kísérletekkel, vagy kreatív alkotásokon keresztül.

A programsorozat remek alkalom, hogy a gyermekek az óvodai foglalkozásaikon szerzett tudásukat elmélyítsék, készségeiket tovább fejlesszék.

A teljesség igénye nélkül pár készség, kompetencia, melyeknek fejlesztésére alkalmas a foglalkozás sorozat:

Kreativitás; finommotorika; képi-plasztikai kifejezőképesség, komponáló-, térbeli tájékozódó- és rendezőképességek; gyermeki élmény és fantáziavilág gazdagodása; képi gondolkodás fejlődése; memória fejlesztés; esztétikai érzékenység- szép iránti nyitottság; belső képalkotás; gyermeki élményfeldolgozás; mozgáskoordináció; pszichomotoros készségek és képességek; figyelem; kooperáció; szabályértés; kíváncsiság, tanulásvágy felkeltése stb.

 

Ajánlott korosztály: 4-7 év

A program egyaránt elérhető négy alkalmas sorozatban és külön alkalmakra bontva is.

 

 

Részletékért és időpont egyeztetéshez kérjük, keresse munkatársunkat az info@millenniumhaza.hu e-mail címen.

Kérjük, a kívánt időpont előtt legalább 5 mukanappal korábban jelezze részvételi szándékát.

A foglalkozás díja: 1.000 Ft/gyermek

Két fő kísérőpedagógusnak a részvétel ingyenes.