További információ és jegyvásárlás
MAGYAR ZENE HÁZA épületséta - egyéni kép

MAGYAR ZENE HÁZA épületséta - egyéni

A nemzetközi szakma által 2021 egyik legjobban várt épülete, a már most számos díjat elnyert Magyar Zene Háza rengeteg meglepetést és érdekességet tartogat a közönség számára.

Az intézmény története 2013-ig nyúlik vissza, ekkor született döntés arról, hogy a Liget Budapest Projekt keretén belül épüljön fel a Magyar Zene Háza. 2018. szeptemberében megkezdődött a ház építése, az épület már az átadása előtt rangos nemzetközi díjakat nyert. Sou Fujimoto, japán sztárépítész egy modern, extravagáns házat álmodott meg a zenének, amely úgy hordozza magán a tervező összetéveszthetetlen kézjegyét, hogy odafigyel a tartalom kiszolgálására. 
A Magyar Zene Háza rengeteg meglepetést és érdekességet tartogat a közönség számára. Tárlatvezetőink bemutatják az egykori Hungexpo területére felépített, formabontó épület természetbe álmodott koncepcióját, és a zeneiséget, amit kívül-belül magában rejt. A résztvevők bepillantást nyerhetnek abba is, hogy milyen kiállításoknak és programoknak ad otthont a Zene Háza.

Magyar Zene Háza épületséta időpontok egyéni látogatók számára:
kedd 11:45 és 16:30
szerda 13:00 és 16:30
csütörtök 11:45 és 16:30
péntek 13:00
szombat 14:00
vasárnap 11:30

Kiindulópont és érkezés: Magyar Zene Háza, főbejárat előtt

Jegyvásárlás online vagy személyesen: Millennium Háza - Olof Palme sétány 1. valamint a Liget Budapest Látogatóközpontban (megközelítés: Műcsarnok felől a Néprajzi Múzeum főbejáratán keresztül) - nyitvatartási időben.

Esetenként az intézmények saját szolgáltatásainak rendje megakadályozhatja az épület teljes bemutatását, emiatt az eredeti program részben módosulhat. Megértésüket köszönjük!

Időtartam: kb. 60 perc

Jegyár: 2.000 Ft /fő

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az épületséta a kiállítás és a Hangdóm megtekintését nem foglalja magába.

 

Ajándékozzon élményt a Liget séta ajándékutalványokkal!

további séták

Átadták a Magyar Zene Házát - Liget Budapest
Uploaded: 2023/04/26