Integrált családi vasárnap | Játsszunk együtt! - A Mozgásjavító munkatársaival kép
Integrált családi vasárnap | Játsszunk együtt! - A Mozgásjavító munkatársaival kép

Integrált családi vasárnap | Játsszunk együtt! - A Mozgásjavító munkatársaival

A Mozgásjavító EGYMI munkatársai szeretettel várnak mindenkit március 3-án a Millennium Házába, ahol játékos programokkal készülnek a résztvevőknek. 

Inkluzív játékok várnak minden érdeklődőt, ahol bárki kipróbálhatja magát. Összemérhetitek tudásotokat ügyességi és logikai feladatokban. Emellett egy kis meglepetés is vár rátok, senki nem távozik üres kézzel. Gyertek és játszunk együtt!

Dátum: 2024. március 3. 10:00-12:00

Jegyár: 500 Ft

Az intézményről:
A Városliget szomszédságában található Mozgásjavító Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézményben bő 100 éve tanulnak, játszanak, sportolnak, készülnek az „ÉLETRE”, a társadalmi integrációra a mozgáskorlátozott gyermekek.
Az intézményben több mint 200 mozgáskorlátozott gyermek oktatása, nevelése, mozgásfejlesztése, egészségügyi ellátása és gondozása, szakképzése és sérülés specifikus ellátása történik már 3 éves kortól. Az intézmény a kezdetektől elkötelezett a komplex fejlesztés iránt. A cél: biztosítani a legkorszerűbb sérülés specifikus nevelést-oktatást, a különböző terápiákat, az egész napos mozgásnevelést, gondozást, egészségügyi és kollégiumi ellátást óvodás kortól a középiskola befejezéséig. Pedagógiai céljai közé tartozik, hogy megteremtsék az esélyegyenlőség alapjait azért, hogy az iskolai tanulmányok adott pontján az integrációra és az önálló életvitelre felkészültek legyenek tanulóik.