Jegyet veszek
Aktív 60+ | Pletykák, botrányok, krízisek kép

Aktív 60+ | Pletykák, botrányok, krízisek

Kulturális kikapcsolódásra invitáljuk az idősebb korosztályt.  Az alkalmak első felében előadáson, vezetett sétán vehetnek részt, melyet közös, vidám hangulatú alkotás követ egy csésze tea mellett a Millennium Háza foglalkoztatótermében.

A bulvár hírlap rendkívüli kiadása! Tessék-lássék, Hölgyeim és Uraim, csak itt, csak most, a Millennium Házában! Soha nem látott kapcsolatokra, titkokra, ármányokra derül most fény! Lerántjuk a leplet a 19. század és a századforduló legrejtélyesebb kapcsolatairól, legérdekesebb üzleteiről és legerkölcstelenebb asszonyairól! Kiemelt szalagcímeink:

  • Női holttest volt a Duna vizén lebegő ládában!
  • Andrássy grófot és Sissi hercegnét kettesben találták!
  • Jókai fogadott lánya és unokája is törvénytelen gyermek!

Különleges kiadás, aki lemarad, az kimarad!

A kávéház Pesten majd két és fél évszázadon át egyidejűleg volt színtere a kötetlen beszélgetésnek, pletykálkodásnak, szórakozásnak, de az üzleti életnek és politikának, a sajtó és a szépirodalom életének is.  
Ezt megidézve kávéscsészét, teásbögrét festünk a magunk örömére, vagy a közelgő Valentin napra ajándékozhatjuk annak, akit szeretünk. 
 

Időpont: 2023. február 9. 10:00

Jegyárak: 2000 ft/fő

Szeretettel várjuk törzsvendégeinket és az újonnan becsatlakozókat is! Minden második csütörtökön, két részben, 10:00-12:00-ig.
Jegyár: 2000 Ft/fő