Rendezvényhelyszín kép

Rendezvényhelyszín

Amennyiben szívesen rendezné a Millennium Házában következő rendezvényét, kérjük olvassa el kiajánlónkat, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezveny@millenniumhaza.hu e-mail címen.
Miért egyedi rendezvényhelyszín a Millennium Háza?

Az Aranykor varázsa
Az 1885-ben elkészült ház teljeskörű, műemléki restaurálást követően ízelítőt ad Budapest aranykorának hangulatából.

Színpompás Rózsakert
A Városligetben először itt alakítottak ki színpompás rózsakertet, amely hozzájárul az épület romantikus hangulatához.

Világhírű Zsolnay porcelánok
Harmonikusan jelennek meg a ház homlokzatán az eredeti, felújított díszítő elemek között, az étteremben, valamint a Rózsakert szökőkútján.

Étterem, kávézó és terasz
Legyen a vendégünk a különleges szecessziós hangulatú, Zsolnay kerámiákkal díszített kávézóban és a Városligetre néző kellemes teraszon, ahol a magyar konyhaművészet kedvenceiből válogathat.   

Különleges elhelyezkedés
Budapest szívében, Európa egyik legrégibb parkjának közepén áll a Városliget legrégebbi lakója, környezetében nem csak a zöld felület újul meg, de ide költözik számos kulturális intézmény, és hamarosan befejeződik néhány ikonikus épület, így a Néprajzi Múzeum és a Magyar Zene Háza.

Könnyű megközelíthetőség
Az autóval érkezőket 2020 nyarától a Dózsa György út és az Ajtósi Dürer sor sarkán 800 férőhelyes mélygarázs várja.
Tömegközlekedéssel a legközelebb a 70-es trolival lehet megközelíteni: az Olof Palme sétány megállótól mindössze pár perc séta, de az Ajtósi Dürer sorról a 74-es és 75-ös troli Zichy Géza utcai megállójától is maximum 10 perc séta. Az M1 (kisföldalatti) Széchenyi fürdő megállójától már kicsit többet kell sétálni, kb. 15 percet.
 
Akadálymentesített épület
Az épület kialakítása során nagy figyelmet fordítottak a szakemberek az akadálymentesítésre. Az épület egyenlő eséllyel hozzáférhető a mozgási, látási, hallási, mentális és kommunikációs funkciókban korlátokkal élő emberek számára is.

Amennyiben szívesen rendezné a Millennium Házában következő rendezvényét, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezveny@millenniumhaza.hu e-mail címen. A kiajánló letölthető ITT!
Jegyvásárlás