Szülinapi zsúr a Millennium Házában

Szülinapi helyszínt keresel? Kalandokban bővelkedő, izgalmas születésnapi zsúrra vágysz?

Nálunk megtalálod!

A Fabrika Műhely évtizedes tapasztalata és a Millennium Háza különleges helyszíne együtt garantálja a felejthetetlen születésnapi bulit!

Próbálj ki minket!
Szuper szülinapi zsúr azoknak a gyerekeknek, akik szeretik az izgalmas ügyességi játékokat és az egyedi alkotásokat!

Új születésnapi buli helyszín a gyerekeknek Budapest szívében, zöld környezetben, a városligeti Millennium Házában.

e-mail: csoport@millenniumhaza.hu 
telefon: 06-1-374-3173


Kívánságokat teljesítünk!

A Millennium Házában egyre több megkeresést kapunk, hogy szívesen jönnétek hozzánk születésnapi zsúrt tartani, és mi örömmel teljesítjük kicsik és nagyok álmait.

Minden pénteken és szombaton Téged ünneplünk!

Minden pénteken és szombaton van lehetőség szülinapi zsúr megtartására. Az iskolai szünetekben és ünnepnapokon megbeszélés szerint lehetséges a zsúr szervezése.

Kérjük, keress minket a csoport@millenniumhaza.hu email címen, vagy a 06-1-374 3173 telefonszámon.

Nem probléma az időjárás!

A születésnap megrendezéséhez különtermet biztosítunk, így akár télen vagy rossz időben is garantáljuk, hogy nagyszerű születésnapban lesz részetek!

Különleges születésnapi helyszín!

A Millennium Ház különleges, természeti környezetben várja a szülinapozókat! A tematikus szülinapok felejthetetlen élményt és tartalmas szórakozást biztosítanak! A Millennium Háza szülinapi bulija játékosabb, mint egy múzeumi kiállítás és tartalmasabb, mint egy játszóház!

Mi levesszük a válladról a szervezést!

Bízd ránk a bulit! Nincs rumli, nincs mosogatás!

A kétórás program tartalmazza az élményorientált, vezetett foglalkozást, melynek során interaktív ügyességi játék, majd közös alkotás garantált izgalmakat biztosít még a különböző érdeklődésű gyerekek számára, végül sor kerül az ünneplésre is. A programot a Fabrika Műhely évtizedes tapasztalattal rendelkező élménymesterei irányítják.

Választható témák:

1. Nyomozó zsúr – Rejtélyes eset a Millennium Házában!

Eltűnt a kiállítás fő attrakciója, a leghíresebb mű a tárlatból! Úgy tűnik, hogy a nyomozóknak segítségre van szükségük. Talán nem jutott messzire a tettes a zsákmánnyal.

Térképet olvasunk, zseblámpával fésüljük át a terepet, biztos szükség lesz nagyítóra is! Mindent megteszünk, hogy hamar nyomára akadjunk az eltűnt alkotásnak.

Ajánlott korosztály: 5-10 év

2. Pesti módi – Pompás bál a Millennium Házában!

Nagyszabású estély lesz a Házban, és egy ilyen gyönyörű helyre gyönyörű ruha illik! Ehhez megnézzük, hogy melyik korban milyen öltözékben fordultak meg itt a lányok, megtervezzük a saját ruhánkat, táncos mulatságot is tartunk.

Ajánlott korosztály: 4-12 év

A választható tematikákat tudjuk úgy alakítani, hogy óvodás (4-6 éves), vagy a kisiskolás korosztálynak (7-12 évesek) is megfelelő legyen.

Kedvező ár!

Időtartam: 120 perc

Ár: 35.000 Ft

Maximum 15 gyermeket tudunk fogadni.

Liget+ tagsággal még olcsóbb!

Legyél Liget+ tag és élj a 10% kedvezménnyel a Szülinapi zsúr árából is!

A tagság kiváltása egy egyszeri, ingyenes regisztrációval történik.

Amit minden esetben adunk!

Különleges helyszínen egyedi játékokkal szülinapozhattok. Kellékeket, teremdíszítést és terítéket biztosítunk.

A tortát, egyéb enni- és innivalót nektek kell hozni.

Két szülő tartózkodhat a teremben a rendezvény időtartama alatt.

Könnyű megközelítés!

A Millennium Háza könnyen megközelíthető, akár gyalogosan, akár autóval érkeztek.

Autóval érkezők a dózsa györgy úti Múzeum Mélygarázsban parkolhatnak, ahonnan 4-5 perc séta a Ház. Előzetes egyeztetés alapján a szülinap időtartamára (3 óra) ingyenes parkolást biztosítunk max. 5 db gépkocsi számára.

BKV-val érkezés esetén a 70-es troli Olof Palme sétány megállójában kell leszállni, innen 2-3 perc séta a Ház.


Millennium Háza és környéke

Varázslatos épület!

A Házat a 2019-es újranyitása óta több ezer látogató tekintette meg, gyönyörködve a csodálatosan és szakszerűen felújított Zsolnay-kerámiákban, mellyel az épület eredeti pompájában ragyog újra. A Városliget története c. kiállítás gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt egy interaktív múltbeli kalandozást biztosít, melynek során utazhatnak a millenniumi földalattin, szelfizhetnek Gábriel arkangyal méretarányos másával és megismerhetik a Gundel palacsinta történetét is.

Változatos programok gyerekeknek, családoknak!

A Ház közösségi térként is új funkciókkal bővült, kortárs programokkal színesítve a hétköznapokat és változatos előadásokkal, alkotóműhellyel a hétvégéket.

A gyerekek körében is egyre népszerűbbek a családi hétvégék, melyek során bohócok, mesekönyv-felolvasás, bábjáték, közös zenélés várja a kicsiket és kiegészítő kreatív foglalkozás a nagyobbakat.

Mellettünk a Nagyjátszótér!

A Millennium Háza környezete is megújult és vált mára valóságos gyerekparadicsommá: több, mint egymillióan játszottak már a városligeti Nagyjátszótérén, és próbálták ki magukat több, mint 24-féle sportágban a Sportcentrumban.


Rólunk írt a Napok, napjaink


Jegyvásárlás