Szülinapi zsúr a Millennium Házában kép

Szülinapi zsúr a Millennium Házában

Szülinapi helyszínt keresel? Kalandokban bővelkedő, izgalmas születésnapi zsúrra vágysz? Nálunk megtalálod!

Próbálj ki minket!
Szuper szülinapi zsúr azoknak a gyerekeknek, akik szeretik az izgalmas ügyességi játékokat és az egyedi alkotásokat!
Születésnapi buli helyszín a gyerekeknek Budapest szívében, zöld környezetben, a városligeti Millennium Házában.

 

Kívánságokat teljesítünk!

A Millennium Házában egyre több megkeresést kapunk, hogy szívesen jönnétek hozzánk születésnapi zsúrt tartani, és mi örömmel teljesítjük kicsik és nagyok álmait.

Kedvező ár!

Időtartam: 120 perc

Ár: 45.000 Ft

Maximum 15 gyermeket tudunk fogadni.

Információ: szulinap@millenniumhaza.hu

Minden pénteken, szombaton és vasárnap Téged ünneplünk!    

Minden pénteken, szombaton és vasárnap van lehetőség szülinapi zsúr megtartására. Az iskolai szünetekben és ünnepnapokon megbeszélés szerint lehetséges a zsúr szervezése.
Kérjük, keress minket a szulinap@millenniumhaza.hu email címen.

Nem probléma az időjárás!

A születésnap megrendezéséhez különtermet biztosítunk, így akár télen vagy rossz időben is garantáljuk, hogy nagyszerű születésnapban lesz részetek!

Különleges születésnapi helyszín!    

A Millennium Háza különleges, természeti környezetben várja a szülinapozókat! A tematikus szülinapok felejthetetlen élményt és tartalmas szórakozást biztosítanak! A Millennium Háza szülinapi bulija játékosabb, mint egy múzeumi kiállítás és tartalmasabb, mint egy játszóház!

Mi levesszük a válladról a szervezést!    

Bízd ránk a bulit! Nincs rumli, nincs mosogatás! A kétórás program tartalmazza az élményorientált, vezetett foglalkozást, melynek során interaktív ügyességi játék, majd közös alkotás garantált izgalmakat biztosít még a különböző érdeklődésű gyerekek számára is, végül sor kerül az ünneplésre is. 

Nyomozó zsúr – Rejtélyes eset a Millennium Házában!

Az épület alagsorában értékes kincset őriznek, ami még egy réges-régi bálon leszakadt nyaklánc ékköveiből áll. Senki se érti, hogyan tűnhetett el, megmagyarázhataltan…

Úgy tűnik, hogy a nyomozóknak segítségre van szüksége. Talán nem jutott messzire a tettes a zsákmánnyal.

Térképet olvasunk, zseblámpával fésüljük át a terepet, szükségünk lesz nagyítóra. Mindent megteszünk, hogy hamar megtaláljuk, amit keresünk!

Ajánlott korosztály: 7-12 év

Különleges lények a Ligetben

Tudtátok, hogy nem is olyan messze, a Nagyjàtszótéren van egy egész dínócsontvàz? És hogy a Millennium Hàza is tele van varàzslatos lényekkel?

Fogunk egy csomó ecsetet meg kalapàcsot, és régészekké vàltozunk.

Làbnyomok utàn kutatunk, és elkészítjük a sajàt tàvcsövünket is a kalandhoz.

Ajánlott korosztály: 7-12 év

Amit minden esetben adunk!    
Különleges helyszínen egyedi játékokkal szülinapozhattok. Kellékeket, teremdíszítést és terítéket biztosítunk.
A tortát, egyéb enni- és innivalót nektek kell hozni. A hozott ételek és italok minősége, az allergénekről való tájékoztatás/tájékozódás a szülő felelőssége.
Két szülő tartózkodhat a teremben a rendezvény időtartama alatt. A többi hozzátartozónak az épületben található Millennium Kávéházat javasoljuk elérhetőség függvényében. Kérjük előzetesen egyeztessenek a Kávéházzal, telefonszám: 06-20-458-7619. A Kávéház honlapja: millenniumkavehaz.hu.

Könnyű megközelítés!    
A Millennium Háza könnyen megközelíthető, akár gyalogosan, akár autóval érkeztek.
Autóval érkezők a Dózsa György úti Múzeum Mélygarázsban parkolhatnak, ahonnan 4-5 perc séta a Ház. A szülinap időtartamára (2 óra) ingyenes parkolást biztosítunk max. 5 db gépkocsi számára.
BKV-val érkezés esetén a 70-es troli Olof Palme sétány megállójában kell leszállni, innen 2-3 perc séta a Ház.

Varázslatos épület!    
A Házat a 2019-es újranyitása óta több ezer látogató tekintette meg, gyönyörködve a csodálatosan és szakszerűen felújított Zsolnay-kerámiákban, mellyel az épület eredeti pompájában ragyog újra. 

Változatos programok gyerekeknek, családoknak!    
A Millennium Háza közösségi térként is új funkciókkal bővült, kortárs eseményekkel színesítve a hétköznapokat és változatos családi programokkal, előadásokkal, alkotóműhellyel a hétvégéket.

Mellettünk a Nagyjátszótér!    
A Millennium Háza környezete is megújult és vált mára valóságos gyerekparadicsommá: több, mint egymillióan játszottak már a városligeti Nagyjátszótérén, és próbálták ki magukat több, mint 24-féle sportágban a Sportcentrumban.