MAGYAR ZENE HÁZA épületséta csoportoknak kép

MAGYAR ZENE HÁZA épületséta csoportoknak

A nemzetközi szakma által 2021 egyik legjobban várt épülete, a már most számos díjat elnyert Magyar Zene Háza rengeteg meglepetést és érdekességet tartogat a közönség számára.

Az intézmény története 2013-ig nyúlik vissza, ekkor született döntés arról, hogy a Liget Budapest Projekt keretén belül épüljön fel a Magyar Zene Háza. 2018. szeptemberében megkezdődött a ház építése, az épület már az átadása előtt rangos nemzetközi díjakat nyert. Sou Fujimoto, japán sztárépítész egy modern, extravagáns házat álmodott meg a zenének, amely úgy hordozza magán a tervező összetéveszthetetlen kézjegyét, hogy odafigyel a tartalom kiszolgálására. 
A Magyar Zene Háza rengeteg meglepetést és érdekességet tartogat a közönség számára. Tárlatvezetőink bemutatják az egykori Hungexpo területére felépített, formabontó épület természetbe álmodott koncepcióját, és a zeneiséget, amit kívül-belül magában rejt. A résztvevők bepillantást nyerhetnek abba is, hogy milyen kiállításoknak és programoknak ad otthont a Zene Háza.

Magyar Zene Háza épületséta időpontok csoportok számára:
kedd 13:30 és 13:45
szerda és péntek 11:30 
vasárnap 10:15
 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az épületséta a kiállítás és a Hangdóm megtekintését nem foglalja magába! Esetenként az intézmények saját szolgáltatásainak rendje megakadályozhatja az épület teljes bemutatását, emiatt az eredeti program részben módosulhat. Megértésüket köszönjük!

Kiindulópont és érkezés: Magyar Zene Háza bejárata előtt.

A csoportos vezetésre jelentkezést az esemény időpontja előtt 60 órával zárjuk. 

Időpontok egyeztetésére és foglalására a ligetsetak@ligetbudapest.hu címen van lehetőség.

Átadták a Magyar Zene Házát - Liget Budapest
Uploaded: 2023/04/26