Látogatás


Kedves Látogatóink!
Örömmel üdvözöljük Önöket a Millennium Házában!

A Millennium Házában található kiállítást érvényes jeggyel, 60 perces idősávokban lehet megtekinteni. A látogatások egész órakor kezdődnek. A belépőket előzetesen online, illetve a helyszínen lehet vásárolni az adott idősávban rendelkezésre álló helyek függvényében.

A megvásárolható jegytípusok:
- Kiállítás látogatása tárlatvezetés nélkül (táblagép segítségével)
- Kiállítás látogatása tárlatvezetéssel

Egy-egy idősávban legfeljebb 40 fő látogathatja meg a kiállítást. Amennyiben nagyobb csoportlétszámmal kívánják megtekinteni a kiállítást, kérjük a látogatás tervezésekor vegyék figyelembe, hogy több idősáv foglalására lesz szükség.

Elfogadott fizetőeszközök:
Online jegyvásárlás esetén: bankkártyával
Helyszíni jegyvásárlás esetén: készpénzzel és bankkártyával

Kérjük,  vegyék  figyelembe, hogy készpénzes fizetés esetén csak magyar forintot áll módunkban elfogadni.

Nyugta, számla: 
Amennyiben online vásárol jegyet, arról minden esetben számlát állítunk ki. A helyszíni jegyvásárláskor látogatóink választhatnak nyugta és számla között.

Jegyárak


Típus Ár/ Jegy
Teljes árú jegy 1 400 Ft
Kedvezményes jegy  700 Ft
Iskolai csoportos jegy 350 Ft
Térítésmentes jegy 0 Ft
Tárlatvezetés
Előre meghirdetett időpontokban magyar nyelvű tárlatvezetéssel is megtekinthető a kiállítás, melynek díja a belépőjegy árán felül 1000 Ft. 

Kedvezményes jegy

Kedvezményes belépőjegy váltására jogosultak (csak EGT állampolgároknak):
- 6-26 éves kor között, illetve 62-70 év kor közötti látogatók,
- két, 18 év alatti családtagot kísérő felnőttek.
  

Iskolai csoportos jegy

Az iskolai csoportok 75% kedvezménnyel tekinthetik meg a kiállítást. Az iskolai csoportok a helyszíni jegyvásárlás mellett az iskola@millenniumhaza.hu email címen tudnak jegyet foglalni legkésőbb 5 nappal a tervezett látogatás időpontja előtt. Ebben az esetben a jegyek árát a helyszínen készpénzzel tudják kiegyenlíteni. A kedvezmény igénybevételéhez, kérjük, hogy a kísérő pedagógus hozza magával a pedagógusigazolványát, és azt a helyszínen a kollégáinknak bemutatni szíveskedjen. Kérjük a kísérőket: a látogatást úgy tervezzék, hogy a lefoglalt időpont előtt legalább 30 perccel korábban érkezzenek meg az esetleges csúszások elkerülése érdekében.
  

Térítésmentes jegy

Térítésmentes jegy vásárlására csak a látogatás napján, a helyszínen van lehetőség.

Térítésmentes belépés biztosított a kiállításra az alábbi látogatók számára:
- 6 éves kor alatti, illetve 70 éves kor feletti látogatók, amennyiben EGT állampolgárok,
- fogyatékkal élő látogatók +1 fő kísérővel,
- idegenvezetők (minimum 10 fős csoporttal).

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a  kedvezmények igénybevételéhez a jogosultságot egyértelműen alátámasztó igazolvány, illetve fényképes igazolvány felmutatása szükséges!
Az online vásárolt jegye(ke)t telefonon, vagy kinyomtatva is lehetőség van bemutatni.

Tárlatvezetés
Előre meghirdetett időpontokban magyar nyelvű tárlatvezetéssel is megtekinthető a kiállítás, melynek díja a belépőjegy árán felül 1000 Ft.

Csoportos látogatás tárlatvezetéssel
Szervezett csoportok számára, saját, választott idősáv lefoglalásával van mód külön tárlatvezetés igénylésére. A lefoglalt idősávra szóló tárlatvezetéses látogatás díja 40 000.- Ft/csoport, mely tartalmazza a belépőjegyek és a tárlatvezetés díját. Amennyiben ezzel a látogatással együtt a csoport egy háztörténeti sétát is igényel, úgy a díj mindösszesen 50 000.-Ft/csoport (maximum 40 fő), illetve a járványveszély időszaka alatt 25.000.-Ft/csoport (maximum 20 fő.)  
A szervezett csoportok bejelentkezését a program@millenniumhaza.hu email címen várjuk.
A csoportos tárlatvezetéses látogatás a rendelkezésre álló szabad idősávok, és az elérhető tárlatvezetés függvényében foglalható.


Jegyvásárlás