Városliget története c. kiállítás tárlatvezetéssel

A Millennium Házában magyar nyelvű tárlatvezetéssel tekinthető meg a Városliget története című kiállítás.

7 állomáson keresztül mutatjuk be a Városliget kiemelkedő szerepét Budapest fejlődésében. Utazhatunk a kontinensen elsőként, 1896-ban megnyitott Millenniumi földalatti vasúton, vagy lapozgathatjuk a 6 tonnás pop-up bookot.

A kiállítás egyik legemlékezetesebb pontja a Hősök terén látható Millenniumi emlékmű egyik fő alakjának, Gábriel arkangyalnak a méretarányos mása, akivel a résztvevőknek lehetősége van szelfit készíteni!


A Millennium Házában található kiállítást érvényes jeggyel, 60 perces idősávokban lehet megtekinteni. A látogatások egész órakor kezdődnek. A belépőket előzetesen online, illetve a helyszínen lehet vásárolni az adott idősávban rendelkezésre álló helyek függvényében.

A megvásárolható jegytípusok:

- Kiállítás látogatása tárlatvezetés nélkül (táblagép segítségével)

- Kiállítás látogatása tárlatvezetéssel

Egy-egy idősávban legfeljebb 40 fő látogathatja meg a kiállítást. Amennyiben nagyobb csoportlétszámmal kívánják megtekinteni a kiállítást, kérjük a látogatás tervezésekor vegyék figyelembe, hogy több idősáv foglalására lesz szükség.


A kiállítás tárlatvezetéssel is látogatható. Tárlatvezetést lehet igényelni egyénileg, valamint lehetőség van tárlatvezetésen részt venni előre meghirdetett időpontokban is.

Nyílt tárlatvezetések érhetők el minden szombaton és vasárnap: 11:00 és 15:00-kor.

Az egyéni vezetés díja: 40.000 Ft/csoport

Az előre meghirdetett vezetés díja: belépőjegy+ 1000 Ft/fő 

Jegyvásárlás ITT!

Jegyvásárlás