Jegyet veszek
Szökkenő szakkör kép

Szökkenő szakkör

Táncolj velem színeket a papírra! Ugrálj örömödben vagy toporzékolj dühösen, és nézzük meg, milyen alkotás születik belőle! Keressünk szerteágazó útvonalakat a térben! Esetleg kipróbálnád, hogyan hullámzik a víz, vagy hogy hajlik a nádszál a szélben?

A Szökkenő szakkörön a mozgásra helyezzük a hangsúlyt, ezt kapcsoljuk össze különböző módokon az alkotási folyamattal. Felfedezzük, mi bontakozhat ki egy-egy mozdulatból, hogyan tudjuk ugyanazt kifejezni a testünkkel vagy az ecsetünkkel. Kapcsolódási pontokat keresünk mozgás és képzőművészet között, mászkálunk, firkálunk, táncolunk, festünk, játszunk, nyomot hagyunk. Mindeközben sok-sok zenét hallgatunk, elmerülünk a közös alkotásban, kicsit kikapcsolódunk a hétköznapokból.
Az alkalmak lazán kapcsolódnak egymáshoz, komplexebb élményt kap, aki mindegyikre el tud jönni, de bármikor be lehet csatlakozni. Összesen 10 alkalmat szervezünk.

Jegyárak: 2000 Ft/fő; early bird bérlet (4 alkalom, március 6-ig elérhető): 6000 Ft/fő; bérlet (4 alkalom, március 6 után): 7000 Ft/fő

Időpontok:

  • március 10. péntek 15:00
  • március 17. péntek 15:00
  • március 24. péntek 15:00
  • március 31. péntek 15:00
  • április 7. péntek 15:00

1 alkalom kb. 90 perc

A szakkörön festékesek vagy piszkosak lehetünk a feladatok közben, érdemes váltóruhával készülni!
Ajánlott korosztály: 6-12 év

A program felépítéséből adódóan a szülők nem vesznek részt a foglalkozáson, így nekik nem kell jegyet váltaniuk.