Színek forgatagában - nyári tábor augusztus 1-5. kép

Színek forgatagában - nyári tábor augusztus 1-5.

Időpont: 2022. augusztus 1-5.

Korosztály: 6-12 év

A tábor díja: 45.000 Ft/fő


Tudod, hogy keletkezik a szivárvány jelensége az égen? Hogy lehet kikeverni a szivárvány színeit festékből? Hogy lehet sétáló szivárványt készíteni? Mi történik, ha a tejbe ételfestéket és szappant csöppentünk?

Gyere el a Millennium Háza szivárvány tematikájú „Színek forgatagában” című nyári táborába, ahol ezekre mind megtudod a választ! Táborunkban a színek csodás világát fedezzük fel együtt egy kísérletekben, játékokban és izgalmakban gazdag hét során.

A táborba való jelentkezés az 5 napra (azaz a tábor teljes idejére) szóló jegy megvásárlásával lesz érvényes. A programra kizárólag a ligetplusz.hu oldalon keresztül bankkártyával lehet belépőt vásárolni. Kérjük, figyeljék email fiókjukat, mert kollégánk a jegyvásárlást követő napokban – a vásárláskor megadott - e-mail címen fel fogja keresi a szülőket, további adatok bekérése céljából. A tábort megelőző napokban pedig egy szülői nyilatkozatban szükséges igazolni, hogy a gyermek egészségi állapota lehetővé teszi, hogy részt vegyen a táborban.

Jegyvásárlási határidő: július 10. éjfél

Az ár a programok, gyermekfelügyelet, kézműves eszközök, művészeti workshopok és napi egyszeri meleg étkezés (ebéd) díját tartalmazza. A táborban szabad-és beltéri programokat egyaránt tervezünk. A tábor minimum 8 fő jelentkezése esetén indul el. A résztvevők maximum száma 16 fő.

Lemondási feltételek:

A tábor teljes összege 2022. július 24. éjfélig visszatéríthető. Ezt csak úgy áll módunkban biztosítani, ha vásárláskor bejelölik hogy számlát kérnek!


Táborvezetők: Rabár Janka és Kuzma Anita múzeumpedagógusok

Időpont: 2022. augusztus 1-5.

Korosztály: 6-12 év

A tábor díja: 45.000 Ft/fő (testvérkedvezmény: 40.000 Ft/fő)

Jegyvásárlás: IDE kattintva

Érdeklődés: info@millenniumhaza.hu


Jegyvásárlás