Őszi szünidei gyerek foglalkozások

Szünetelő nagyszülők és unokák a Ligetben

Hogy mivel üsd el az időt az őszi szünetben? Nekünk van egy jó javaslatunk! Hozd el nagymamádat vagy nagypapádat, és ugorj be hozzánk egy közös kalandra! A három nap során az Állatkertet, a Gundel-palacsintát és a Széchenyi fürdőt ismerjük meg közelebbről a kiállítótérben/a Városliget története c. kiállításban, utána pedig a műhelyben együtt alkothattok mindenféle klassz dolgot a nagyszülőkkel.

Ugye Ti is eljöttök?


Időpontok: 2021. október 27-28-29-én 10:00-11:00 óra között

Jegyárak: Páros jegy, unoka+nagyszülő: 1.500 Ft. Minden további résztvevő: 500 Ft/ fő

PROGRAM

október 27. – Állatkerti kalandok

Megismerjük a budapesti állatkert történetét, beszélgetünk annak lakóiról, játszunk egy kicsit és állatos memóriakártyákat készítünk, hogy otthon is legyen mivel játszani. Állati lesz!


október 28. – Világjáró Gundel palacsinta

Miből áll híres Gundel palacsinta, és vajon mekkora utat tettek meg réges-régen a hozzávalói, hogy összeállhasson ez a finomság? Képzeletben mi is útra kelünk, és elkészítjük saját útinaplókat leendő kalandjaink feljegyzéséhez!


október 29. – Csobbanás a Széchenyiben

Gyógyvízben ázó nagymamák és nagypapák, sakkasztalok a medencében, gőzfelhő a víz felett – elmerülünk a híres Széchenyi gyógyfürdő hullámaiban, az otthoni pancsolást pedig saját készítésű fürdősóval tesszük még élvezetesebbé.


Ajánlott korosztály: 5-12 év

A foglalkozást tartja: Kuzma Anita, múzeumpedagógus

Jegyár:

Páros jegy, unoka+nagyszülő: 1.500 Ft

Minden további résztvevő: 500 Ft/ fő


Jegyvásárlás