Olvashow |  Hidas Bence író előadása És mindent betemet a hó c. könyve kapcsán kép
Olvashow |  Hidas Bence író előadása És mindent betemet a hó c. könyve kapcsán kép

Olvashow | Hidas Bence író előadása És mindent betemet a hó c. könyve kapcsán

Írók a fák alatt: zenés irodalmi est a szabadban

OLVASHOW - ÍRÓK A FÁK ALATT: ZENÉS IRODALMI ESTEK A MILLENNIUM HÁZÁBAN.

 

Legyen szó szövevényes krimiről, múltidéző családtörténetről vagy akár izgalmas utazásról, az Olvashow esték mindenképp tartalmas szórakozást kínálnak. Várjuk a látogatókat a Városliget egyik legimpozánsabb épületénél egy hangulatos, igazi nyáresti programsorozatra népszerű írókkal és zenészekkel.

Hidas Bence debütáló regénye, az És mindent betemet a hó nem pusztán krimi. Történelmi látlelet egy letűnt korról, a hiedelmekről, a hitről, és egy szétszaggatott országról, melynek lakosai még magukban hordozzák a Nagy Háború traumáit. Hidas Bence 1997-ben született Budakeszin. A Szegedi Tudományegyetemen szerzett alapszakos esztétika és mesterszakos filozófia diplomát, jelenleg a Károli Gáspár Református Egyetem művészettörténet hallgatója. Évek óta dolgozik kulturális területen, jelenleg a Szépművészeti Múzeum kiállításszervezője.
Az És mindent betemet a hó az első regénye. 
Ezen a forró nyári napon a városból a fagyos vidékre utazhatunk a szerzővel, Hidas Bencével, hogy a szép és sejtelmes zongorajátékkal egybekötött estén betekintést nyerjünk egy százévvel ezelőtti közösség életébe, ahol semmi sem az, aminek látszik.

Zongorán közreműködik: Korompay Márton

Időpont: 2024. augusztus 13. 18:30

Hidas Bence 1997-ben született Budakeszin. A Szegedi Tudományegyetemen szerzett alapszakos esztétika és mesterszakos filozófia diplomát, jelenleg a Károli Gáspár Református Egyetem művészettörténet hallgatója. Évek óta dolgozik kulturális területen, jelenleg a Szépművészeti Múzeum kiállításszervezője. Az És mindent betemet a hó az első regénye.

TOVÁBBI OLVASHOW ALKALMAK