Nyáresti táncelőadások a Millennium Házában

A különleges táncelőadás során a mozgás és a zene nyelvén kerül bemutatásra a Millennium Háza, a Rózsakert és a Városliget. A szubjektív táncos tárlatvezetés után az estet a művészekkel való beszélgetés és az adott rész objektív tárlatvezetése zárja le. 

Művészeti vezető: Keszi Dóra

Minden szerda este 18:00-19:00 között.

Jegyár: 1.000 Ft / fő / alkalom

A jegyek megvásárolhatóak online vagy a helyszínen.

A Renáta és Norbert alkotta táncos-artista duo, a ReNoArt a táncos mozdulatok könnyedségével és az artista elemek látványosságával, valamint azok sokszínű összhangjával kápráztatja el nézőit. A világ számos országában bizonyították már tehetségüket: meghívást kaptak számos színházba, nemzetközi turnéra, óceánjáró hajókra, most pedig itt, a városligeti Millennium Háza programjában láthatják őket.

Egy ifjú hölgy utazik a földalatti vasúton, amikor egy kedves fiatalemberrel találkozik... az ifjú végigvezeti a Városliget nevezetességein, út közben rózsát szed a lánynak, az udvarlásából szerelmi románc látszik kirajzolódni, de..


Időpontok:

július 14. 21. 28. 

augusztus 4. 11. 18. 25.

szeptember 1. 15.


Renáta a Pécsi Művészeti Szakközépiskola táncművész szakán végzett ahol a balett, modern és néptánc stílusokat sajátította el. Kedveli a kihívásokat, így később továbblépve a tánc világából, a légtornában kamatoztatja tehetségét. Levegő karika számával a 2020-as AirFest és a MALESZ légtorna versenyen 2. helyezést ért el, és művészeti különdíjat kapott.

Norbert hivatásos légtornász. Eleinte a hip hop és breaktánc rabja volt, majd később lépett tovább a jazz, modern és kortárs táncműfajokra is. Miután elvégezte a Magyar Táncművészeti Főiskolát, dolgozott a Magyar Állami Operaházban, és több hazai és nemzetközi színházban, nemzetközi turnékon. Az artista világ 7 éve csábította el, ekkor elvégezte a Baross Imre Artistaképző iskolát is.


JEGYVÁSÁRLÁS

Jegyvásárlás