Művészeti foglalkozások

A Millennium Házába érkező gyerekeket művészeti programokkal is várjuk. Mindig az aktuális évszakhoz és az ünnepekhez illeszkedő téma köré szervezzük a kézműves és művészeti foglalkozásokat, melyek után a gyermekek egy-egy saját alkotással térhetnek haza. A foglalkozások ideje a kiállítási látogatás idősávos beosztásához igazodik: a gyermekek a kiállítás megtekintése előtt, vagy után tudnak csatlakozni az 50-55 perces foglalkozásokhoz. 

Kézműves foglalkozások

A kézműves foglalkozásokat 6-12 éves gyermekeknek ajánljuk.
 A programokat kézműves tapasztalattal rendelkező pedagógusok vezetik. Középpontjuk mindig az alkotás: a vágás, színezés, ragasztás, festés kavalkádja, aminek keretet ad egy-egy történet, melyet a drámapedagógia módszereivel adunk át a kicsiknek. A mondókázás és az éneklés pedig újabb örömöket ígér!


Művészeti foglalkozások

A művészeti foglalkozásokat 11-14 éves gyermekeknek ajánljuk.
 A festőművész-tanár által vezetett programok során a könnyen érthető és teljes körűen fel is dolgozható témákat egy-egy érdekes technika alkalmazásával tesszük igazán izgalmassá.
 A téma feldolgozása mindig művészettörténeti távlatból indul, hogy aztán az adott technika alkalmazásának fortélyait megismerve, az alkotás öröme kerüljön a középpontba.

A foglalkozások konkrét témáját mindig az aktuális hírlevélben tudatjuk az érdeklődőkkel.
 


Jegyvásárlás