Ligetmesék | vezetett séta gyerekeknek (augusztus 3.) kép
Ligetmesék | vezetett séta gyerekeknek (augusztus 3.) kép

Ligetmesék | vezetett séta gyerekeknek (augusztus 3.)

Várunk szeretettel kicsit és nagyot egy játékos felfedező sétára a Ligetbe! 

A program során sok érdekességet leplezünk le a Millennium Házáról és a Városligetről.
Te például tudod, hogy kerülnek szárnyas oroszlánok a Millennium Háza falaira? Vajon ki alussza örök álmát a Városliget egyetlen sírjában? És mit rajzolt a feltaláló Tesla a park porába?
Sétánk során megismerkedünk a Millennium Háza történetével és színpompás Zsolnay díszítőelemeivel. Barangolunk a parkban, összebarátkozunk egy szoborral, és képzeletben a hőlégballonra is felszállunk. Utunkat sok játék és jókedv kíséri a hűs lombú fák alatt. 
Kalandra fel!

Időpont: 2024. augusztus 3. 10:00

LÁTOGATÓI INFORMÁCIÓK
Ajánlott korosztály: 6-12 év
A program szabadtéri, kérjük ennek megfelelően öltözzetek! Kis esőtől nem ijedünk meg, viharos időjárás esetén a program elmarad. Ez esetben emailben értesítünk mindenkit, a jegyek visszautalásra kerülnek.
A séta a Millennium Háza elől indul és itt is ér véget.
Időtartam: kb. 60 perc

Vancsik Annamáriának hívnak, kulturális örökség tanulmányok mesterszakon végeztem 2015-ben, majd 2017-ben elvégeztem az idegenvezető képzést is. Az egyetem alatt volt szerencsém a Bolognai Egyetem gyűjteményeiben is gyakornokoskodni és múzeumpedagógiai tapasztalatot szerezni. Szívügyem a gyerekeknek való ismeretádatás. Az elmúlt években a Várkert Bazárban és a szervezetileg hozzá tartozó kiállításokban és egy szabadtéri helyszínen dolgoztam tárlatvezetőként és múzeumpedagógusként, korábban pedig a Szentendrei Skanzenben foglalkoztam gyerekcsoportos programok szervezésével és tartásával. Közel 12 éve az életem része a (gyerek)csoportokkal való közös munka, melyek közül a legkedvesebb számomra az általános iskolás és a fiatal felnőtt korosztály. 
Jelenleg egyéni vállalkozóként dolgozom, egyfelől egyéni klienseket kísérek life coaching és egyéb technikák segítségével, játékos közösségépítő programokat és különböző workshopokat tartok felnőtteknek, illetve céges csapatépítőkön is dolgozom animátorként. 
A Ligetmesék című sétában az fogott meg, hogy egyszerre fejleszti a gyerekek megfigyelőképességét, jelenlétbe hozását és az ismereteik bővítését, segít abban, hogy nyitott szemmel járjanak, ne csak a Városligetben, hanem az egész a világban, felfedezzék és értékeljék, óvják a körülöttük lévő örökséget, legyenek kíváncsiak az érdekességekre.
 

TOVÁBBI IDŐPONTOK