Holdvilág, varjúháj - nyári tábor június 20-24. kép

Holdvilág, varjúháj - nyári tábor június 20-24.

Időpont: 2022. június 20-24.

Korosztály: 6-12 év

A tábor díja: 45.000 Ft/fő


Az indián varázslók értették, mit suttognak az ég szellemei a szélben. A jó boszorkányok gyógynövényeket gyűjtöttek a telihold fényénél. A kelta népek hittek a tündérekben, és örömtüzet gyújtottak a Nap tiszteletére. A világ egykor tele volt varázslattal, miközben az emberek tisztelték a természetet, és annak változásaihoz igazították mindennapi életüket. Táborunk során egy kicsit mi is e népek nyomdokain járunk majd. Alkotunk a természet kincseiből, mandalát festünk, játszunk a zöldben, és a nyári napfordulót is megünnepeljük. Ha benned is egy varázslatos lélek lakozik, tarts velünk!

A táborba való jelentkezés az 5 napra (azaz a tábor teljes idejére) szóló jegy megvásárlásával lesz érvényes. A programra kizárólag a ligetplusz.hu oldalon keresztül bankkártyával lehet belépőt vásárolni. Kérjük, figyeljék email fiókjukat, mert kollégánk a jegyvásárlást követő napokban – a vásárláskor megadott - e-mail címen fel fogja keresi a szülőket, további adatok bekérése céljából. A tábort megelőző napokban pedig egy szülői nyilatkozatban szükséges igazolni, hogy a gyermek egészségi állapota lehetővé teszi, hogy részt vegyen a táborban.

Jegyvásárlási határidő: május 29. éjfél

Az ár a programok, gyermekfelügyelet, kézműves eszközök, művészeti workshopok és napi egyszeri meleg étkezés (ebéd) díját tartalmazza. A táborban szabad-és beltéri programokat egyaránt tervezünk. A tábor minimum 8 fő jelentkezése esetén indul el. A résztvevők maximum száma 16 fő.

Lemondási feltételek:

A tábor teljes összege 2022. június 12. éjfélig visszatéríthető. Ezt csak úgy áll módunkban biztosítani, ha vásárláskor bejelölik hogy számlát kérnek!


Táborvezetők: Kuzma Anita és Rabár Janka múzeumpedagógusok

Időpont: 2022. június 20-24.

Korosztály: 6-12 év

A tábor díja: 45.000 Ft/fő (testvérkedvezmény: 40.000 Ft/fő)

Jegyvásárlás: IDE kattintva

Érdeklődés: info@millenniumhaza.hu

Jegyvásárlás