Millennium Háza Háztörténeti séta - tematikus, vezetett városi séta

Szereted a városnéző sétákat? Szívesen veszel részt tematikus, történeti sétákon? Kíváncsi vagy egy izgalmas, történeti időutazásra?

Tarts velünk!

MInden szombaton és vasárnap 12:30-tól.

Jegyár: 1500 Ft / fő


Szereted a vezetett budapesti városnéző sétákat? 

Szeretnéd megismerni a budapesti Városliget legrégebbi épületét egy tematikus, vezetett városi sétán?

Tarts velünk!

Minden hétvégén szombaton és vasárnap 12:30-tól vár az egyik legújabb budapesti városnéző séta, a Millennium Háza (volt Olof Palme Ház) Háztörténeti séta.


A Millennium Háza vezetett tematikus sétáján bemutatjuk a közel 140 éves épület és környezetének múltját, jelenét és jövőjét!

A séták keretében az 1885-ben épült Kiállítási Műcsarnok történetéről és megújulásáról, illetve a Millennium Háza jövőjéről mesélünk az érdeklődőknek.

A Háztörténeti séták minden szombaton és vasárnap 12:30-kor indulnak, a Millennium Háza főbejáratától. A séták időtartama 1 óra.

A Háztörténeti séták időpontja a Városliget tröténete c. kiállítás idősávos beosztásához igazodik, így a Séta előtt vagy után a Kiállítás megtekintésével kibővíthetitek ismereteiteket a Városliget tágabb környezetének történelméről, vagy akár a Liget Budapest projekt beruházásairól is.

A séták nagy része szabad levegőn zajlik, fontos, hogy a résztvevők az időjárásnak megfelelő öltözetben érkezzenek. A meghirdetett sétákat eső esetén is megtartjuk.JegyvásárlásJegyvásárlás