További információ és jegyvásárlás
Esti séta a Ligetben kép
Esti séta a Ligetben kép

Esti séta a Ligetben

Korzózz velünk a nap utolsó óráiban a Liget szívében, profi sétavezetőnk és egy pohár pezsgő vagy frissítő limonádé társaságában!

Végigsétáljuk a kora esti fényekben a csodálatos Millennium Háza, korábbi nevén Olof Palme ház környékét, a varázslatos rózsakertjén és a lenyűgöző Zsolnay-díszkutja mentén.
Felfedezzük a Magyar Zene Házát és a Néprajzi Múzeumot, miközben a város szépsége és történelme körbeölel minket, és rengeteg érdekességet árulunk el a Liget védjegyévé vált elemekről, épületekről.
Ne hagyd ki ezt a különleges estét, amikor a Liget egészen más hangulatba burkolózik! Csatlakozz hozzánk, és élvezd a kultúra és szórakozás varázslatos egyvelegét!
Időpontok:

  • 2023. október 6. péntek 18:00
  • 2023. október 13. péntek 18:00
  • 2023. október 20. péntek 18:00
  • 2023. október 27. péntek 18:00

Találkozási pont és welcome drink: Millennium Háza
Útvonal: Millennium Háza, séta a ház körül és rózsakertben, Zsolnay-diszkút >>  Magyar Zene Háza előcsarnokának megtekintése >> Néprajzi Múzeum tetőkertjének megmászása.

LÁTOGATÁSI INFORMÁCIÓK
A parkséta az épületek belső tereit részlegesen érinti.
A séta Néprajzi Múzeumot érintő része nem akadálymentesített.
A vezetett sétára helyszíni jegyértékesítés 18:00-ig elérhető a Millennium Háza jegypénztárában, így a séta kezdetekor a helyszínen már nem lesz lehetőség jegy vásárlására. Javasoljuk az előzetes, online jegyvásárlást.
18 éven aluli személyt alkohollal nem szolgálunk ki, mely a helyszínen ellenőrzésre kerül.